Имам проблем с паленето на моята алфа /146, 1,6 TS, 120hp/. При първо завъртване на ключа винаги гасне. Влиза в режим на второ или трето палене. Дори понякога при нормално работещ двигател на място при подаване на повече газ започва да гърми в колектора и да прекъсва. При студен двигател ми се е налагало дори да спра, да я угася и да я запаля на ново след което всичко е ОК. Нямам на идея какво може да бъде. Някой може ли да помогне със съвет???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето при студен двигател
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от WhitePowerмнее е от бензина
и аз сам така след ресет на акумулатора но при мене тожа ссъстояние е само 2 седмици и след това се самоубочава и колата става перфектнаMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от stanДатчика на вала го смених, но се оказа напразно. Аз също не смятам, че е от бензина. Възможно ли е да бъде от дебитомер на въздуха или някой друг датчик.
иди на диагностика де ?
дебитомера най лесно се разбира по това че след 4500 оборота колата просто само реве и не върви
може да е всеки от другите датчици, тва само екзаминера може да го покаже....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment